divendres, 25 de gener del 2013

Conveni bibliotecaris, calendari laboral i altres


Avui, dilluns 14 de gener, teníem convocada una reunió amb el cap de RRHH del CBB per tractar diferents assumptes prou urgents per a la plantilla com són la resolució de l’aplicació del conveni als bibliotecaris o el calendari laboral 2013 entre d’altres.

Heu de saber que aquesta reunió ha estat desconvocada per part de l’empresa, tot i la urgència dels punts a tractar donat que els companys bibliotecaris estan pendents de saber si cobraran la paga avançada o quants dies de lliure disposició podran gaudir. Davant la situació de veure’ns incapaços de resoldre els dubtes que els treballadors ens adreceu, ens hi hem comunicat telefònicament i ens ha confirmat el següent:

·  Que els bibliotecaris cobraran a finals de gener la paga d’abril de manera avançada i íntegra, sense tenir en compte la voluntarietat expressada pels treballadors al desembre.
·  Que respecte als dies de lliure disposició no hi ha nova informació per part de la Diputació. Des del Comitè d’Empresa ho plantejarem a la propera reunió.

Tammateix a la propera reunió tractarem altres temes pendents com són l’aplicació de les 35 hores pel personal bibliotecari, les circulars de vacances i de calendari laboral.
Us mantindrem informats a mida que sorgeixin noves informacions.