dilluns, 30 de juliol del 2012

Aplicació unilateral de les 37.5h per part del CBB?

Un dels temes més parlats a la passada assemblea va ser la decisió de la Gerent del CBB d'aplicar unilateralment les 37,5h al marge del que decideixi la Diputació de Barcelona.
Des de la secció sindical d'UGT al CBB ens vam comprometre a seguir parlant sobre aquest tema amb els nostres respectius companys a l'Ajuntament i a la Diputació i us ho hem de comunicar novetats al respecte:


Aquest matí (30/7/2012) hem parlat de nou amb en Carles Villalante que ens ha aclarit que en cap cas la gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona pot aplicar a 23 de setembre el decret (ampliació 37,5h) 20/2012, abans i al marge del que decideixi Diputació de Barcelona, i que en tot cas, ell mateix s’oposarà a que així sigui. Com ja vam expressar-vos a l’assemblea del dia 26, tant bibliotecaris funcionaris, com laborals del CBB, avui per avui, depenem dels acords presos per la Diputació de Barcelona i mentre aquesta no es manifesti sobre la dita aplicació del decret, restarem sota les condicions de jornada especificades en aquests acords.

Segons ens diu, Carles Villalante, la vice-presidenta de la Diputació de Barcelona va suspendre la reunió que tenien a finals d’aquest mes, juliol, per parlar d’aquest tema i queden a l’espera que ella mateixa la convoqui a partir del setembre.
Prèviament es reunirà a 5 de setembre la plataforma unitària creada per totes les seccions sindicals de Diputació per adoptar la postura comuna a defensar.

D' altra banda, ens avança també, que queda per a aquest mes d’agost i en endavant la modificació del articulat de la llei 7/1985 reguladora de les bases del règim local (LRBRL) en relació amb les competències de les entitats locals. En aquest article s’explica bastant clarament la modificació.

Una forta abraçada i que tingueu molt bones vacances ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això vol dir que sabrem alguna cosa abans del 25 de setembre, oi? Que es quan teòricament haurem de començar el nou horari... Gràcies!

la secció ha dit...

Des de la secció sindical d'UGT al CBB treballem i estem en contacte amb els representants a Diputació i de seguida que tinguem novetats al respecte us les comunicarem.