dimecres, 12 de setembre del 2012

37,5h - Comunicat Comitè d'Empresa del CBB

Benvolgudes companyes/benvolguts companys,

En la reunió del Comitè d'Empresa que s'ha celebrat avui juntament amb el cap de recursos humans del Consorci de Biblioteques, Lluis Salvador, s'ha parlat de diferents temes i us transmetem la postura del Comitè pel que fa al més destacat:

Us informem que el Comitè d’Empresa es segueix oposant a l’aplicació unilateral per part del CBB de les 37,5h setmanals, abans que la Diputació de Barcelona es pronunciï sobre l’aplicació de la jornada laboral que afecta als bibliotecaris.

El Comitè d’Empresa ha demanat formalment al cap de recursos humans que ens comuniqui per escrit la modificació de la jornada laboral dels bibliotecaris. De manera que amb aquest escrit puguem actuar en conseqüència i prendre les mesures que calgui per aconseguir que l’aplicació sigui simultània a la de tots i totes els treballadors i treballadores afectats per l’acord Marc de la Diputació de Barcelona.

Demà hi ha prevista una reunió del cap de recursos humans amb les direccions de les biblioteques del CBB on comunicarà els criteris d’aplicació unilateral d’aquesta mesura a 25 de setembre, als quals el Comitè d’Empresa s’oposa totalment. Des del Comitè d’Empresa us volem recalcar que no hem establert cap tipus de negociació ni aprovat cap acord amb l’empresa sobre l’aplicació de les 37,5h setmanals com tampoc criteris i canvis d’horaris que aquesta mesura suposarà.

Us continuarem informant al llarg dels propers dies.

CONTRA LES RETALLADES, DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS.

Comitè d'Empresa de CBB