dissabte, 22 de setembre del 2012

El CBB s'enroca en l'aplicació unilateral de les 37,5h

Benvolguts companys/es,

Amb aquestes línies us volem transmetre la nostra indignació i desconcert davant la postura inamovible i absolutament incomprensible de la gerència del CBB, Assumpta Bailac, en relació a l’aplicació de les 37,5h, tant per funcionaris com per laborals.

Encara que al llarg d’aquesta setmana i fins l’últim moment hem intentat per tots els mitjans, nosaltres mateixos i també els companys delegats de l’UGT a Diputació, fer entendre la il•legalitat i injustícia de la postura adoptada pel CBB, aquests s’hi enroquen.

Aquest aplicació unitària i unilateral suposa una vulneració flagrant dels drets laborals dels treballadors (malgrat que la pròpia llei reconeix la necessitat de negociar l’aplicació amb la part social), sense tenir en compte ni tan sols l’opinió de Diputació de Barcelona i creant amb els treballadors un clima de confrontació i conflicte innecessari.

Des de la secció sindical d’UGT al CBB i de forma conjunta amb tot el Comitè d’empresa, estem estudiant possibles accions judicials i altres de caràcter reivindicatiu que aviat us posarem en coneixement.

Us demanem el vostre suport per seguir lluitant en contra dels que volen aniquilar els nostres drets!


http://www.facebook.com/UgtCbb
http://ugt-cbb.blogspot.com/