dijous, 21 d’abril del 2016

Sobre la circular 4/2016 de vacances d'estiu

Ahir es va fer arribar la circular que regula les vacances d'estiu del 2016 a les direccions de les biblioteques.
Des de la secció sindical UGT-CBB us volem fer quatre aclariments ja que són dubtes que sorgeixen regularment:

1.- els 22 dies hàbils de vacances es poden gaudir durant tot l'any, però per necessitats del servei s'estableix un període preferent de gaudi entre el 24 de juny i el 24 de setembre.

2.- 7 d'aquests 22 dies es poden gaudir sense que calgui agafar-los en blocs setmanals, és a dir, que es poden gaudir individualment com els dies de lliure disposició.

3.- les direccions de les biblioteques NO tenen cap directriu explícita de mínims ni de màxims sobre el número de personal de plantilla que s'ha de quedar a la biblioteca durant l'estiu. Aquest aspecte en els va confirmar el propi cap de RRHH a pregunta del Comitè d'Empresa.

Si teniu qualsevol altre dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

ugt.cbb@gmail.com   https://www.facebook.com/UgtCbb/

divendres, 15 d’abril del 2016

1% és nostre

Els companys d'UGT pertanyents a la Mesa General de Negociació de l'Ajuntament de Barcelona ens comuniquen que finalment ahir a la tarda es van signar les noves taules retributives del 2007 al 2016 pel pagament de la sentència de l'1%. 
Així, tota la plantilla funcionària i laboral de l'Ajuntament i organismes adherits a les condicions laborals cobrarà el proper 28 d'abril.

Des de la secció sindical de UGT-CBB ja vam signar l'acord el passat 11 de març, i us farem arribar el document per correu electrònic perquè en sigueu partícips.

L'1% ÉS NOSTRE!!!
Units Guanyem Tots!