dijous, 26 de juny del 2014

PER L’1% SORTIM AL CARRER


Tots els sindicats representats a l’Ajuntament de Barcelona i organismes adherits a l’Acord de condicions laborals, exigim unànimement a l’Alcalde que en compliment de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, reconegui el dret de tots els treballadors i totes les treballadores a l’ increment consolidat de l’1% de la massa salarial de 2007 i un altre 1% de 2008 i que es reflecteixi a les taules salarials amb efectes retroactius.


Per això convoquem a tota la plantilla municipal a una MANIFESTACIÓ EL PROPER 27 DE JUNY A LES 9H, amb sortida des de la plaça Urquinaona i fins a la plaça Sant Jaume.


Xavier Trias, les lleis i sentències també s’han de complir quan permeten recuperar poder adquisitiu als empleats i les empleades municipals.



TRIAS COMPLEIX LA SENTÈNCIA
L’1% ÉS NOSTRE












  •  

dilluns, 16 de juny del 2014

us esperem el proper 19 de Juny a les 18h

FONS D’ACCIÓ SOCIAL 2013


Companyes, companys,

Us informem que han sortit publicades a la Gaseta Municipal les bases de la convocatòria del Fons d’Acció Social, previst per a l’any 2013, aquest import és de 250.000,- €.

El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes a partir de demà 11 de juny, fins el 10 de juliol.

En el mateix moment del tràmit s’han de presentar les factures i tota la documentació exigida a les bases, aquesta condició és important tenir-la en compte, perquè no s’acceptarà cap documentació que es presenti fora de termini i aquest incompliment pot representar la denegació de l’ajut.

la sol·licitud i les bases les trobareu en aquest enllaç