dimecres, 20 de novembre del 2013

Assemblea-concentració aquest dissabte 23 a la Biblioteca del Clot



Des del Comitè d'Empresa de Biblioteques de Barcelona, us convoquem a una assemblea-concentració, que ha estat autoritzada pels RRHH de l'empresa i pels Mossos d'Esquadra, el proper dissabte 23 de novembre de 10 a 14 hores a la Biblioteca El Clot - Josep Benet amb motiu de la seva inauguració.

La nostra intenció NO és anar en contra de l'obertura de noves biblioteques ni contra els companys que hi treballin (cosa impensable) sinó DENUNCIAR públicament que l'obertura de nous equipaments sense ampliar la plantilla significa:

- la desaparició de l'equip d'itinerants, que suposarà la manca de personal per cobrir tant les baixes temporals (incidències, formació...) com els reforços puntuals
- la reducció dels equips de treball a moltes biblioteques ja obertes i la mobilitat forçosa del seu personal
- l'augment de les càrregues de treball de la nostra plantilla, que ja és escassa
- la davallada en la qualitat del servei que oferim al ciutadà

No és només una reivindació laboral, és molt més: ÉS LA DEFENSA D'UN SERVEI PÚBLIC DE QUALITAT PER A TOTA LA CIUTADANIA.

Des de ja fa temps que un degoteig de retallades va caient sobre la nostra plantilla, cosa que comporta que cada dia treballem amb més càrregues de feina, i tot això anirà a més si no ens fem sentir. És important, doncs, que tots fem un esforç per assistir el proper dissabte i reivindicar la NO OBERTURA DE NOVES BIBLIOTEQUES SENSE LA CONTRACTACIÓ DE NOU PERSONAL.

Ens trobarem a la porta de la biblioteca a les 10h30 i us animem a venir VESTITS DE DOL. 

PER UNS SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT I EN MANS PÚBLIQUES!!!