dissabte, 21 de setembre del 2013

Sobre les 48h de repòs domiciliari

Des de l'1 de gener de 2013, el personal que es regeix pel condicions de treball de l'Ajuntament de Barcelona té dret a dues absències (en un any natural) de màxim 48 hores justificades mèdicament.
És necessari un justificant expedit pel metge de capçalera en que consti la necessitat de repòs, el nom i cognoms del metge col·legiat, el nom i cognoms del pacient, i el dia o dies de repòs.
Aquest justificant s'ha de presentar, juntament amb una declaració, a Recursos Humans.
Us hem enviat per correu electrònic a totes les biblioteques la Circular de l'Ajuntament que regula les visites mèdiques i el repòs domiciliari on s'explica amb detall el funcionament. L'últim full de dita circular és la declaració que s'ha d'omplir i adjuntar amb el justificant del metge i presentar ambdós documents a Recursos Humans.

Tammateix, des de Recursos Humans de Biblioteques de Barcelona ens han comunicat que estan preparant un document propi pel que fa a la declaració. Mentre no l'enllesteixen i s'envia al personal, podeu fer servir el general que està a disposició del personal de l'Ajuntament de Barcelona.