divendres, 20 de juny del 2008

atenció a tot el personal que treballeu en diumenge!

Des de la Secció Sindical d’UGT us demanem a tot el personal de Biblioteques de Barcelona que treballeu en diumenge que reviseu les vostres nòmines (des de que feu aquest horari, no només la darrera), per a comprovar que hi consta el concepte plus de festivitat i que la quantitat que se us assigna és correcta. Tingueu en compte que encara que el vostre contracte sigui de mitja jornada el complement ha de ser el mateix que els que tenen contracte de 37,5h.


Per a tècnics auxiliars i personal de suport el complement és el següent:



PLUS DE FESTIVITAT Tarifes Imports

Per a mitjanes anuals d'1 a 5 festius PF1 7,56
Per a mitjanes anuals de 6 a 10 PF2 16,08
Per a mitjanes anuals d'11 a 15 PF3 24,58
Per a mitjanes anuals de 16 a 20 PF4 33,13
Per a mitjanes anuals de 21 a 25 PF5 41,63
Per a mitjanes anuals de 26 a 30 PF6 50,16
Per a mitjanes anuals de 31 a 35 PF7 58,69
Per a mitjanes anuals de més de 36 PF8 70,60


I per a bibliotecaris (ho trobareu a la nòmina sota els conceptes dissabte i diumenge):

26,80 € per dissabte treballat

49,83 € per festiu treballat, sempre que la durada de la jornada sigui de tres o més hores

En cas que no trobeu aquest concepte a la nòmina o comproveu que la quantitat no és correcta poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé amb el Comitè d’Empresa del CBB.



divendres, 13 de juny del 2008

negociació horaris especials

Companys i companyes,
finalment el tema de la compensació d’horaris especials comença a tractar-se a la Taula General de Negociació de conveni de l’Ajuntament. Tres membres del Comitè d’Empresa del CBB: Esther Martí (com a assessora de CGT), Xavi Burguete (com a assessor de CC.OO) i jo mateixa (com a assessora d’UGT), hem assistit a la primera reunió on s’ha tractat el tema jornada i horaris.

En aquesta reunió els representants de l’Ajuntament van reconèixer la necessitat de que aquest tema estigui recollit al conveni i ens emplacen a la reunió on es tractarà el tema de complements i plusos.
És per això que, des del Comitè d’Empresa del CBB ja hem preparat una proposta unitària per defensar-la en aquesta segona reunió, on es plantejarà una compensació econòmica per cada dissabte treballat, diferenciant matí o tot el dia, i un augment del plus de diumenges equiparable al dels companys i companyes bibliotecaris.
Treballarem per aconseguir-ho!
Salut i sort!
Yolanda Crespo