dimecres, 2 d’abril del 2008

QUI PROMET HO DEU...

Com ja us vàrem explicar durant la campanya electoral, una de les nostres propostes prioritàries és aconseguir una millora en les compensacions econòmiques per treballar en horaris especials (dissabtes i diumenges) per a auxiliars i subalterns i itinerants. Si més no, equiparar, en la mesura del possible, aquests complements amb els que perceben els companys/es bibliotecaris. És per això, que la nostra secció sindical (UGT del CBB), juntament amb els companys de la Secció sindical de l’Ajuntament, vam forçar l'Ajuntament a convocar una reunió que es va celebrar el dia 6 de març.

En aquesta reunió hi van participar:

David Plantada i Antonio Lorite, de la secció sindical d’UGT de l’Ajuntament de Barcelona.
Helena Pérez i Fernández, directora de Relacions Laborals de l’Ajuntament de Barcelona.
Yolanda Crespo, de la secció sindical d’UGT del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

La reunió va començar amb les disculpes de l'Helena per haver desatès la nostra demanda i conseqüentment haver provocat la sol·licitud d'intervenció del CEMICAL. A continuació nosaltres vam exposar les nostres expectatives de millora i finalment vam arribar a l’acord de traslladar la negociació al propi Comitè d’Empresa del CBB. D’aquesta manera, tots els representants dels diferents sindicats podran participar tot i no tenir representació a les taules de l’Ajuntament, arribant així a un acord consensuat davant del cap de recursos humans, Lluís Salvador.

Un cop arribem a un acord, l'Ajuntament es compromet a estudiar la proposta i dotar-la de pressupost.

Nosaltres confiem rebre una resposta a la nostra proposta abans de l’estiu, però abans volem comptar amb les vostres opinions i conèixer les vostres expectatives.

Restem a l’espera dels vostres comentaris.

Salut i sort,
Yolanda -
Secció Sindical d'UGT